BDK összesen 60-nál több blogot vezet; ez egy része leginkább keresőmarketing célokat szolgál. A többit itt soroljuk fel
 
 
 
>> ÁLTALÁNOS, KOMPLEX BLOGOK, AJÁNLÓ BLOGOK <<
>> TEMATIKUS, SPECIÁLIS BLOGOK <<
Balla D. Károly napi blogja - főblog

Bár napi rendszerességgel az utóbbi időben már nem ír jegyzeteket a szerző, továbbra is ezt tekinti főblogjának. Funkciója azóta csökkent, hogy mellette speciálisabb témájú blogok is megjelentek, így az inkább oda illő írások ott jelennek meg (a szépirodalom például átkerült a bdk.balladium.blog oldalaira

bdk.blog.hu - bázisblog

A szerző korábbi főblogja (2006 és 2010 között. Ma is állandó használatban van, gyakran nehéz eldönteni, mi alapján jelennek meg az egyes posztok itt, és miért nem a főblogban. Jelenleg is BDK leglátogatottabb és legtöbb bejegyzést (kb. 1300) tartalmazó webhelye.

bdk ajánló blog - elit.blog.hu

A neten talált érdekességek, zenei és más különlegességek ajánló blogja - ínyenceknek. A blog másodlagos célja a SEO (a kulcsszavas keresőoptimalizálás)

 

BDK irodalmi blogja - Balládium

Újabban itt jelennek meg nemcsak az új versek, hanem afféle szövegarchívumként is működik a webhely: ha nagyon lassan is, de a korábbi évek könyveinak tartalma is elérhetővé válik. Jelenleg a Kő és árnyék c. válogatott kötet versei kerülnek fel sorra.

Kárpáti Vipera Nyúz

Ciki! Kekecblog, amelyben a szerző gúnyos, ironikus hangnemben rá- rásziszeg azokra a főleg kárpátaljai furcsaságkra, amelyek leginkább az interneten szemet szúrnak neki.

Egy piréz Kárpátalján

Két továbbra is működő blog, a karpatalja.blog.hu és pirez.blog.hu
"személyesített" verziója

Kárpátalja Blog

Személyes jelleget újabban nem öltő, kárpátalkjai kulturális értékeket, könyveket bemutató, a magyar nyelvvel és a nemzeti kisebbség kérdéseivel foglalkozó írásokat közlő regionális blog.

 

 

 

<• bdk liberall portál
< bdk - elérhetőség, infók
< bdk - fontosabb blogok
< bdk - a posztmodern
< bdk - a liberalizmusról
•> bdk más webhelyek
> bdk - összes FRISS
> bdk - a Facebookon
> bdk - a Twitteren
<• keresőmarketing - google
> weboldal seo optimalizálás
> seo keresőoptimalizálás
> web honlapoptimalizálás
> google honlapoptimalizálás
<• marketing aloldalak
> marketing szolgáltatások
>házi víztisztító berendezések
> Számítástechnika: szerviz
> mlm cégek . Magyarrszág
> server hosting, tömeges sms
> pánikbetegség kezelése
> autóbérlés Budapest
> vasbeton vágás, falfúrás
> homeopátiás gyógyítás
> ablak zöld télikert építés
> zárcsere Bp - télikertek
> sóterápia, Schüssler-sók
> CAM CAD - Autocad
> Egyéb oldalak a rendszerben
 

Blog: Honlapoptimalizálás

 
 

Balla D. Károly blogjai


A szerző ötvennél több blogot vezet, ezeknem ma már a többségét teszik ki azok, amelyek főleg a keresőoptimalizálás terén vannak segítségére, ilyenek párdul a transzferárakkal, a belsőépítészettel, a kognitív pszoichológiával és pánikbetegséggel, az ayurvédikus táplálkozással és keleti gyógyítással, a budapesti autóbérléssel, a műanyag ablakokkal vagy a zárcserével kapcsolatos, korábbi SEO-munkák miatt indított, de ma is rendszeresen vezetett blogok. Egy további csoportot a kifejezetten honlapoptimalizálással és linképítéssel foglalkozók képezik (ezek száma 10 körüli). A "maradék" webhely a személyes netnaplók, közéleti, irodalmi és ajánló blogok képezik, illetve újabban megjelentek a sorban a PR-blogok: ezeknek a tulajdonosa public relations cikkek közlését ajánlja fel azoknak, akik erre igényt tartanak.

A fontosabb BDK BLOGOK


Balla D. Károly ungvári blogger ötvennél több általános és tematikus blogot vezet, ezen a helyen a fontosabbak ismerhetők meg a weboldal tetején található rövid leírásokból, a blogokra átléptető linkkel ellátva. Főbb témák: politika, közélet, magyar irodalom, ajánló blogok és PR cikkeket közlő blogok, bédéká, balla d. károly, bdk blog, kárpátaljai magyar irodalom, könyv, könyvek, írások, posztok, művek, jegyzetek, szöveg, írás, kárpátaljai blogger, magyar író kárpátalján, ungvári blogger, piréz blogger, kulcssuavas keresőmarketing, google keresőoptimalizálás, linképítés, honlapoptimalizálás, pr-cikk írása és elhelyezése

 
 © liberall.hu / seo.liberall A honlap készítője, működtetője (elérhetőség, adatok): Balla D. Károly
google keresőoptimalizálás
Honlap-SEO

linképítés - marketing: házi ivóvíz fertőtlenítő berendezések - CBT ClO2 SEO 2022

Weboldalak Google-helyezésének javítása legális keresőmarketing eszközökkel. Komplex honlaptartalom optimalizáció és kreatív linkprofil építés. SEO eljárás 2019-2020: Vízfertőtlenítés és ivóvízkezelés klórdioxid oldattal pseudomonas baktérium ellen - műanyag tartály és kármentő tálca - házi víztisztító berendezések. Tartalommarketing: Prémium linképítés. Hangoskönyv letöltése ingyen. Pro memoria: a Föld édesvíz-tartalékai végesek. Kognitív viselkedésterápia. PR-cikk elhelyezés, szövegrás, honlapoptimalizálás - organikus Google első hely.

Szemantikus linképítés: pánikterápia

Linkprofil építés a fogalmi háló gócpontjaiba

Google keresőmarketing: pr cikk linképítés

Keresési kulcsszavak: videós távoktatás, pánirendekő

Agorafóbiás pánik öngyógyítása

pánikbetegek önyógyulása távoktató videókkal